Gebruiksvriendelijk online reserveren

Referenties
Demoversie

Bekijk een paar van onze referenties.

"Het vergemakkelijkt de werkdag"

“Gebruik Onlinebooq nu ruim een half jaar. Het is eenvoudig te gebruiken voor zowel de kliniek als de cliënten. Het vergemakkelijkt de werk dag erg dat mensen zelf reserveren en er ontstaan geen typefouten zoals gebeurt als je de reservering via de telefoon aanneemt. Als we ergens over twijfelen of iets veranderd willen hebben is Onlinebooq snel om te antwoorden en ons te helpen.”

Anne Marie, Fysiotherapeut

"Het is een supereenvoudig programma om mee te werken"

"Het is een supereenvoudig programma om mee te werken. Mijn klanten vertellen me hoe eenvoudig het is om online een afspraak te maken. Ik ben erg tevreden.”

Anne Mortensen, Galleri Saks

"Helpt me bij mijn werkdag"

"Onlinebooq helpt me bij mijn werkdag met automatische functies, zoals herinneringen per sms en e-mail. Goede service en open dialoog over de systeemuitbreidingen."

Michael Eis, Manueel therapeut

"Onlinebooq is het simpelste agendaprogramma op internet"

"Ik heb meerdere agenda’s op internet geprobeerd en onlinebooq is eenvoudig en je kunt er snel mee beginnen. Vanaf het proberen van de demo tot het installeren van mijn gebruikersgedeelte duurde 10 min.
Mijn klanten zijn erg blij met onlinebooq, omdat ze geen codes e.d. hoeven te onthouden. Ze kunnen vanuit huis of hun werk naar de website gaan en hun tijden reserveren; snel en eenvoudig. Het is zo eenvoudig dat mijn oudere patiënten nu ook online reserveren.”

Ole Petersen, OP Massage

"Mijn cliënten zijn blij met het systeem. Het eenvoudigste en snelste reserveringssysteem"

"Heb je hulp nodig, dan is de support er meteen. Mijn cliënten JUBELDEN toen ik overstapte naar Onlinebooq. Het vergemakkelijkt echt mijn werkdag en mijn cliënten zijn erg blij met het systeem. Het eenvoudigste en beste reserveringssysteem ever.”

Pia Meyhoff, Masseur

"We blijven het systeem gebruiken!"

"Ik gebruik onlinebooq al langere tijd, omdat ik vind dat het systeem beter en eenvoudiger te gebruiken is voor mijn klanten dan mijn voormalige systeem. Tegelijkertijd is de snelle support ook een grote plus; die is altijd beschikbaar als er vragen zijn.
Onlinebooq is een product dat voortdurend up-to-date is met het ontwikkelen van het systeem en als ondernemer kun je zelf bepalen of je deze functies wilt gaan gebruiken."

Jakob Rex, Fotograaf