Gebruiksvriendelijk online reserveren

Functies
Demoversie

Krijg een overzicht van de functies van het systeem via het menu aan de linkerkant

Online agenda met veel functies

Uw agenda is het centrale item voor zowel Onlinebooq als uw bedrijf. Het is eenvoudig om een overzicht te krijgen over afspraken, openingstijden en wanneer er plek is voor nog een klant.

U kunt overal vandaan uw agenda benaderen – mits u toegang tot internet heeft.

U stelt per agenda de openingstijden in, waarbinnen de klanten een afspraak kunnen maken. De witte achtergrondkleur geeft uw beschikbare openingstijden aan, die klaar zijn om gevuld te worden met afspraken met klanten. Wanneer u een afspraak voor een klant invoert wordt deze groen gemarkeerd en wanneer de klant zelf online een afspraak maakt, kunt u dat eenvoudig zien, omdat deze blauw gemarkeerd is.

Het is eenvoudig om een afspraak te maken door in de agenda aan te wijzen wanneer deze moet plaatsvinden en te klikken. Hierna vult u in om welke dienst het gaat en of de klant al in uw klantenbestand voorkomt. Betreft het een nieuwe klant, dan kunt u deze direct vanuit de afspraak invoeren in uw klantenbestand.

Het wijzigen van een afspraak gaat supereenvoudig met Onlinebooq. Wilt u de afspraak verplaatsen binnen dezelfde week, klikt u gewoon op de afspraak en sleept u deze vervolgens met de muis naar een nieuwe dag of nieuwe tijd. Wilt u de afspraak verplaatsen naar een andere week, kunt u de verplaatsfunctie in het menu gebruiken. U kunt de afspraak met de muis eveneens snel verlengen of inkorten.

De agenda kan op verschillende manieren weergegeven worden, al naar gelang uw voorkeur. Wanneer u meerdere werknemers heeft kan het bijv. handig zijn dat deze naast elkaar worden weergegeven. Zo kunt u snel afspraken tussen hun agenda’s verplaatsen.