Gebruiksvriendelijk online reserveren

Functies
Demoversie

Krijg een overzicht van de functies van het systeem via het menu aan de linkerkant

Ontvang online betaling bij reservering

Geef uw klanten de mogelijkheid om direct bij reservering te betalen.

De laatste stap in het reserveringsproces kan online betaling zijn. U kiest zelf of u dat aan uw klanten wilt aanbieden. U kunt eveneens instellen of betaling verplicht is of niet. Aan het gebruik van de betalingsfunctie in Onlinebooq zijn geen extra kosten verbonden.

U kunt in combinatie met Onlinebooq hetzij Paypal of QuickPay gebruiken om uw betalingen te ontvangen. Ze hanteren verschillende prijzen en betalingsmogelijkheden. Op dit moment wordt online betaling alleen ondersteund bij het reserveren van afspraken en niet bij het aanmelden voor groepen. Kiest u voor PayPal, dan bevelen we aan om de betaling optioneel te laten, omdat ze geen betaling via Dankort zonder koppeling met VISA ondersteunen.

PayPal is één van de grootste betalingsaanbieders ter wereld. Het voordeel daarvan is, dat u gratis en snel aan de slag kunt met het ontvangen van betalingen. U kunt de betaling ontvangen via een PayPal-rekening, MasterCard en American Express. U betaalt geen opstarttarief of een maandabonnement bij PayPal. Ze hanteren echter een hoger tarief per betaling dan andere toepassingen.

QuickPay is een Deense betalingsgateway, die de mogelijkheid biedt om betalingen te ontvangen via andere aanbieders. Naast een overeenkomst met QuickPay moet u daarom ook een aflossingsovereenkomst met bijv. NETS hebben. Door middel van een afspraak met QuickPay en NETS kunt u eveneens betalingen via Dankort ontvangen.