Gebruiksvriendelijk online reserveren

Functies
Demoversie

Krijg een overzicht van de functies van het systeem via het menu aan de linkerkant

Klanten reserveren via smartphone

Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone of tablet om afspraken te maken bij hun kapper of therapeut. Daarom heeft Onlinebooq vanzelfsprekend ook een mobiele versie van online reserveren.

Ongeacht het type smartphone dat uw klanten gebruiken (iPhone, Android, Windows Phone of een ander type) kunnen ze gebruik maken van onze mobiele versie.

Wanneer uw klanten via hun smartphone op de reserveringssite komen, toont Onlinebooq automatisch de mobiele versie van het reserveringssysteem. Naast het maken van nieuwe afspraken kunnen uw klanten de gebruikelijke informatie vinden met kaart, openingstijden, contact, etc. en kunnen ze hun bestaande afspraken bekijken en bijhouden.

Wanneer men een afspraak maakt via de mobiele telefoon doorloopt men dezelfde stappen als normaal. Alle stappen zijn geoptimaliseerd voor de mobiele telefoon, met duidelijke letters en grote tekstvelden en buttons. De mobiele versie is NIET gebonden aan een vast platform als iPhone of Android, maar werkt op alle telefoons met toegang tot internet.