Gebruiksvriendelijk online reserveren

Koopvoorwaarden
Demoversie

De kleine lettertjes...

Koopvoorwaarden

Algemeen
Door Onlinebooq te gebruiken accepteert u deze voorwaarden.

Onlinebooq behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden zonder vooraankondiging te wijzigen. Indien u zich niet aan deze voorwaarden houdt, kan uw account zonder vooraankondiging gesloten worden. In die gevallen vindt er geen vorm van terugbetaling plaats van de resterende abonnementsperiode of het openstaande sms-saldo.

Account
Bij het aanmaken van een account bij Onlinebooq dient u de juiste informatie op te geven. Het is uw verantwoordelijkheid als gebruiker van het systeem om uw gebruikersnaam en toegangscode op verantwoorde wijze te bewaren. Onlinebooq kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor handelingen die via uw account zijn uitgevoerd. Heeft u , als gebruiker van het systeem, het vermoeden dat anderen toegang hebben tot uw account, dan dient u Onlinebooq hier onmiddellijk van in kennis te stellen.

Betaling / abonnement
Wanneer u een gratis account in het systeem aanmaakt, krijgt u 14 dagen toegang. Navolgende abonnementen worden per 3, 6 of 12 maanden vooruitbetaald. Het is aan de gebruiker zelf om zijn abonnement te verlengen voordat dat afloopt. Bij het verlengen van het abonnement treedt de dienstverlening meteen in werking en deze kan dus later niet meer ongedaan gemaakt worden. Er geldt dus geen herroepingsrecht van 14 dagen en het geld voor betaalde abonnementen of sms-berichten wordt niet terugbetaald.

Abonnement beëindigen
Onlinebooq kent geen doorlopende abonnementen, dus beëindiging geschiedt gewoon door uw abonnement niet te verlengen. Er wordt nooit automatisch geld afgeschreven van enige creditcard.

Disclaimer
Onlinebooq ApS (VATID: DK38303473) of andere personen achter het systeem kunnen op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld. Onlinebooq kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of verlies, die direct of indirect het gevolg zijn van het systeem. Hieronder vallen (niet uitputtend) verkeerd geplande afspraken en verloren omzet, goodwill en gegevens. Laatst bijgewerkt op 04/01/2017