Gebruiksvriendelijk online reserveren

Functies
Demoversie

Krijg een overzicht van de functies van het systeem via het menu aan de linkerkant

Jouw agenda op mobiele telefoon

Als medewerker of eigenaar van een bedrijf is het prettig om altijd toegang te hebben tot je dagelijkse programma. Op je mobiele telefoon kun je eenvoudig o.a. afspraken en klanten bekijken en aanpassen.

Het is te gebruiken op alle soorten mobiele telefoons, zodat het niet belangrijk is of je een iPhone, Android, Windows Phone of een andere smartphone hebt.

Als je vanaf je telefoon inlogt als medewerker, toont het systeem automatisch de mobiele versie. Wil je schakelen tussen de mobiele en de normale versie, dan kan dat via het menu. Als je niet over een computer beschikt is het erg eenvoudig om een nieuwe afspraken te maken of je planning voor de komende dagen te bekijken.

Natuurlijk kun je in de mobiele versie ook de klantenlijst maken en de afzonderlijke klanten aanpassen. Net als in de normale versie van het systeem kun je stamgegevens en rapporten lezen, afspraken inzien en aanmeldingen voor groepen bekijken.

Voeg een snelkoppeling toe aan het startscherm van je telefoon om snel toegang tot het systeem te kijken. Dat kan op zowel Android, iPhone en Windows Phone.